Post by liacrookconholssu on Mar 15, 2022 6:15:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Undead World: Hero Survival ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Undead World: Hero Survival IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code beskonačni dragulji ▞▞▞
▞▞▞ Undead World: Hero Survival 2022 version ▞▞▞
Prilično zabavna igra, daju dosta stvari za igranje gacha ALI, u određenom trenutku iskustvo u mirovanju od oko 8 sati podiže vašem liku samo 2 do 3 razine što vam u tom trenutku stvarno ne pomaže da napredujete kroz priča, također osjećam da rijetki i epovi trebaju povećanje sustava povlačenja (dobivanje 8 zelenih i 2 plava ne bi se smjelo događati tako često kao što se događa, i nije samo loš rng prema onome što vidim kako se događa mojim prijateljima i moja djevojka često) ili barem napraviti zelje vrijedno dobrog iskustva
Nula originalnosti...ova igra oponaša ostalih 1000 pay2win igara baš poput nje. Tužno
Užasne cijene za igru epskih heroja doslovno su smeće samo iz tog razloga više nikada neće igrati ovu igru nadajući se da neće uspjeti i biti će skinuta s Google playa
Upravo sam pokrenuo igru Ingame sve mora pričekati i preuzeti ponovo za razliku od drugih igara, odmah preuzmite sve značajke u play storeu. Ovu igru svaki put kad ponovno kliknete, preuzet ćete čak i ako je lik već deinstaliran
Sviđa mi se zgrada momčadi. Niske stope pada znače da se jednostavno ne događa puno toga
Zašto svaki put kad igram igru, moram nešto preuzeti nakon skupljanja paketa? neugodno je
Zabavni mali timekiller! Iznenađujuće detaljno za ono što možete dobiti igrajući besplatno. Najviša razina je P2W kao i obično, ali općenito dobra igra imo.
Gacha igra, nije zadovoljavajuća igra. Prilično brzo se troši.
Prolazi vrijeme, treba više događaja i bolje nagrade. Vaše cijene za povlačenje heroja su užasne. Povećajte epsku stopu. U trgovinama igara prodaja nema vrijednost.
Pokušao sam sve što kažete da vidim ažuriranje, ali ipak mi javlja grešku poslužitelja, izbrisao sam predmemoriju, ponovno instalirao i još uvijek ništa. Prošao sam beta i unaprijed pokrenuo 🤔
Još jedna mobilna igra kopiraj i zalijepi klon. Ima potpuno iste značajke i aktivnosti kao 1000 drugih identičnih igara s malo drugačijim grafičkim izgledom. Klonite se ovih igara za kloniranje novca
Solidna igra koja koristi temu zombija i likove iz prethodne igre. Zabava. Ne osjećam se kao da nikad ne napredujem... Ali ja sam i pacijentski tip.
Loše
Ne dopušta mi ni da uđem u to pa ću, ako uspijem, promijeniti ocjenu
Igra je bila dobra, ali frustrirajuće je to, tipke poput pauze, kada lik ima spremnu vještinu i puno više sučelja, kao da moram pritisnuti tipku za povratak na sučelju svog telefona. Učinite svoje gumbe osjetljivim!
Undead World: Hero Survival Rol ijro etiladigan bhid
Imao sam pristup igri ali nakon ažuriranja više ne mogu igrati tužan...sviđalo mi se igrati ovu igru...izbrisao sam i ponovo instalirao igru i sve
Volim umjetničko djelo i priču, ALI ozbiljno, nema smisla regrutirati nove heroje jer su prva 3 koja vam daju prilično vrhunska već dugo vremena. Kao da možete izjednačiti druge heroje, ali ta trojica će dominirati vašim momčadima. Gubitak je dragulja regrutirati nove ako će vas ista tri stara proći kroz 50 razina. To treba prilagoditi.
Sviđa mi se igra, ali treba joj ažuriranje. Loše ne mogu ni kliknuti na stvari dok je u bitci ili na kraju bitke da bi nastavio igrati, moram napustiti igru, trenutno je loše
Nakon najnovijeg ažuriranja. Igra je spora. Traje dulje vrijeme. Je buggy.
Igrači mogu regrutirati s dijamantima, vrhunskim materijalom. Povlačenje 10x košta 2700. Ne možete se popeti? Jebi se. Međutim, ne mogu ništa učiniti nakon što imaju heroje razine 100 i nemaju kopije da se popnu na njih ili valutu kako bi riskirali šansu da dobiju nešto što mogu koristiti. Nema čak ni zajamčenog ljubičastog heroja kada se koristi deset regruta kao u drugim igrama ove kategorije. Šansa za regrutiranje ljubičastog heroja je 0,005% od ukupnih 5% šanse za nešto ljubičaste kvalitete.
Koja je to bijela točka na sredini ekrana? Svaki put kad igram tvoju igru.
Početna igra je brza i dobro izbalansirana. Lijepe sporedne igre za igranje. Poput različitih likova i frakcija. Syching je cool značajka. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se stvari razvijati kasnije. Paketi za kupovinu su precijenjeni kao i druge igre i čini se da vam ne daju veliku vrijednost. Prenosit će kupnju bilo čega sve dok cijene značajno ne padnu ili se vrijednost predmeta značajno ne poveća. Želja znam. Pada snijeg pa će se možda pakao uskoro smrznuti.
Upravo sam preuzeo ovu igru i postoje bugovi ne dopuštaju mi da dodirnem ništa na ekranu, čak ni posebne ponude koje trebate da to popravite
Molimo ažurirajte svoj server..ponekad se ne mogu prijaviti na igru..
Nema P2W do sada (od lansiranja). Učitavaju se samo 'oglasi'. Zabavne stvari, novi pogled na žanr. Ažurirat će se ako se dogodi nešto vrijedno pažnje.
Tone stvari za napraviti, lijepo
60 Parsecs! Eventyr ldd
Dakle... što se tiče idle igre, ovo je jedna od boljih. Stalno očekujem da će biti loše, ali nije... stvarno je dobro.
To je prilično pristojna igra gacha u stanju mirovanja, međutim, zonu središta grada potrebno je pojednostaviti. Ima previše prijenosa zaslona i animacija i morate završiti toliko bitaka da biste prešli na sljedeću fazu. Lako najgori dio igre za mene i ponekad me tjera da poželim prestati igrati jer tu su najbolje nagrade pa to nekako morate učiniti
Umjetnički stil je nevjerojatan. Dizajn likova je također sjajan. Igra postaje dosadna nakon nekoliko tjedana. Isprva je lako, a zatim postaje teže kao što bi trebalo biti, ali onda vas pogodi u trenutku kada nema gotovo nikakvog napretka danima prije nego postaje super teško. Očito je da programeri žele da trošite novac, ali oprezno. Cijene paketa su lude s obzirom na ono što možete dobiti. Ne postoji niti jedno pakiranje vrijedno cijene. Gacha stope su velika šala. Nakon mjesec dana igranja završio sam
Ne mogu kliknuti ništa dok se borim, pa čak i preskočiti.
Dobra igra, ali je apsolutno p2w igra. U njoj se ne može uživati kao f2p igrač, bit ćete gotovi s ovom igrom prvog dana.Izgleda da bi to mogla biti zabavna igra, ali svaki put kad završim borbu, zaglavi se na sljedećem ekranu - čak ni opcija "preskoči" ne radi
još uvijek je klon svih igara za regrutiranje/AFL arene, ali je najbolja u koju sam petljao.
Undead World: Hero Survival Fabularne zgsi
Zabavna grafika u arkadnom stilu, animacija i vrhunske sposobnosti. Siguran sam da postoji FTP zid, ali lagana idle igra i obilje sadržaja. Treba još heroja! kao, četverostruki popis! Ipak zabavno.Dobra igra, ali još uvijek postoji neka greška (tutorial je zapeo, jer radim nešto ranije od tutorijala zbog čega se tutorial ponavlja). Nakon izvođenja "arene" igra prestaje raditi, ali se ne zatvara silom
Ovo je sjajna igra... ali cantina recruit x10 pull nema zajamčenog epskog heroja. Koji pobjeđuju svrhu povlačenja x10 dragulja.
Tek sam počeo igrati ovu igru, ali sam otkrio da je ova igra sranje!! Ne mogu prijeći na sljedeću fazu jer tipka za preskakanje ne reagira nakon igre, jedini način je izaći iz igre i ponovno otvoriti!!! TAKO GUBLJENJE VREMENA IMATI OVU IGRCU!!
Stvarno uživajte u ovoj igri dobar balans stvari = napredak. Grafika je sjajna, likovi su zabavni. Jedini razlog zbog kojeg ne dajem 5 zvjezdica je da su Mt-ovi preskupi. Rado bih tu i tamo bacio koju funtu kad bih mislio da će me to odvesti bilo gdje, a također je priča malo tanka. U svakom poglavlju dobivate samo mali dio priče i ostavlja vam samo još pitanja. Inače odlična f2p igra! Samo tako nastavi
Više volim stariju verziju
puno posla i zabave. želi sortiranje po klasi znakova. osim toga, to je vrlo zabavna igra u mirovanju. jedna riječ zapažanja neke rase su vrijedne razvijanja kao doc. međutim iscjelitelje je vrlo teško nabaviti pa ih nemojte prodavati rano
lako podići i pokrenuti. odličan sustav za generiranje s 5 zvjezdica. mnoge druge igre trebale bi voditi bilješke iz ove igre.
puno uživate u igri, a brzina povlačenja je pristojna tako da se ne morate osjećati kao da grabe za vaše novčanike.
Preuzeto po prvi put, odmah primite poruku da postoji nova verzija u trgovini aplikacija, stalno petlja.
zabavan je napola besposlen, malo skupo za mjesečne, ali osim toga sve u svemu u uživanju u prvih nekoliko sati
Osnovne funkcije ne rade, poput dodira na zaslonu ili preskakanja. Pokušao na drugom telefonu isti rezultat. Izgledalo je lijepo, ali ova vrsta greške u igrici je neprihvatljiva.
Volim epske likove, ali trebamo još nekoliko jedinstvenih likova za svaki tim (give, Suger reapers, blue banshee, ECT) o možete li mi svi dati moju epsku kolekciju za blue banshee (nedostaje stari tip sa samostrelom), colligieum the zeleni odred (nestali tip sa šiljastim mačem) i iscjelitelj s plutajućim dronom u bijelom laboratorijskom kaputu. Zadnje što se nisam namjeravao popeti na njih jer sam to krivo napravio u prvom, ali mogu li se ostariti s napalm granaides n mršavim blijedim tipom iz Suger Reapers i Connora
Sviđa mi se igra, ali stopa pada epskih heroja je užasna. Već više od mjesec dana pokušavam dobiti jednog određenog heroja. Moraju povećati stopu pada na određenim herojima jer sam umoran od brušenja za dijamante.
Dobra grafika & koncept. Dobro je ubiti vrijeme, igrajte se oko 1 sat dnevno kako se nećete osjećati izgorjelo. Trebate malo balansiranja, tako da nije samo BB & Tim košnica posvuda. Odustati od vremena mirovanja n cehovskog napada nekako je sranje, previše beskorisne i stočne opreme. Također rework / buff NILS man! toliko je slab da je čak i rijetki šampion bolji od njega. Squishy, low dmg, voli jurišati usred zombija i onda umrijeti uzalud.
Ne mogu iskoristiti kodove, nevažeći kako se uvijek kaže. To je stvarno frustrirajuće!
Grafika je nevjerojatna i nevjerojatna. Ali ja sam iz Irana i moram uključiti svoj vpn da ga igram i to me rastužuje i zbog toga ga više ne igram
Pristojna igra u stanju mirovanja, puno QoL-a ograničenog iza VIP ($$$) ranga. Pomalo škrto sa svojim izdacima, pogotovo s obzirom na to koliko je dupeša potrebno...Sjajna grafika i likovi, ali predugo vrijeme učitavanja i ažuriranja održavanja koja se odvijaju tijekom cijelog sata.
zabavno je dok ne ispuste priliku da dobiju epskog heroja. sada je poput ostalih p2w igrica