Post by gnosininatbuy on Feb 19, 2022 13:03:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie Tsunami ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie Tsunami IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ tokeni generatora kodova ▞▞▞
▞▞▞ Zombie Tsunami 2022 version ▞▞▞
Nije tako loše što je između lošeg i srednjeg. Predlažem vam da stvorite pravog zombija, a ne crtača zombija, možda je opravdano. moj brat mi je rekao da je zombi tsunami najgora igra koju sam igrao, ali ja sam rekao ne da je u redu. Dakle, moraš poboljšati igru ili bi kvaliteta mogla biti bolja
Dakle, igrao sam ovu igru puno vremena, donio sam puno dijamanata i puno zombija ptica, a stvar s Fusionom uopće ne radi!! Imam puno zombi ptica maksimalne razine iste rijetkosti i ništa se ne događa!! To mi samo daje da je Fusion nemoguć i sada ga prestajem igrati.
Motorfiets stunt 3d: Fiet spel Simulatie erzd
Volio bih ovu igru ocijeniti s 5 zvjezdica, ali iskreno, ne mogu bez laganja. Oduvijek sam volio ovu igru, ali počinje se temeljiti samo na sreći. Inače mi to ne bi smetalo, ali s reklamom nakon svake igre vrlo je obeshrabrujuća igra i više nije zabavno.
Igrao sam ovu igru 2013. godine, a onda sam prestao igrati 2014. i sada sam nedavno ponovo instalirao igru da provjerim što ima novo, osim što ste bombardirani oglasima, i nemojte mi reći " samo isključi svoju wifi vezu/mobilne podatke" Ja sam slobodan igrač za igranje, želim dijamant pa gledam oglase, ali ne trebaju mi oglasi koji će iskakati kad ne želim ili ne želim namjerno gledati. Također platforma igre postaje teža, brža i nepoštena što dulje igrate. Više volim Talking Tom Hero Dash.
Dajem 4 zvjezdice jer je i dalje jedna od najboljih igara koje sam igrao🖤Jedina stvar koju mrzim u ovoj igri je balon -,- jer mislim da mi ne pomaže -,- samo nastavlja letjeti i leti, pa dosadan.
Stalno pokušavam igrati igru i ekran se smrzava, ali igra se nastavlja. Pokvari se dok igram i to je neugodno jer se neće popraviti osim ako ponovo pokrenete aplikaciju. To je jedino što nije u redu s igrom. Sve ostalo je u redu.
Tako sporo kada preuzmete i dajem mu 2 zvjezdice
Moja omiljena igra igra je supac
Zombie Tsunami Arkády igc
Ova igrica je fora rekoed mi je 46
Zombie Tsunami Árkádjátékok avrn
Laka igra genialno
Novo ažuriranje je vrlo loše kako sada trebate spojiti ptice kada trebate dobiti 2 iste na maksimalnoj razini, to je nemoguće i sada će trajati zauvijek. Uništili ste igru ovim i svim oglasima
Uopšte mi se ne sviđa
ove igre su zabavne, ali ima previše OGLASA😦😧😟😡
Ova igrica je zakon!!! 🐱🐱🐱
Zabavna zabavna igra, ali moram se zapitati da li smrt ljudi jamči vaše druge ili bijela igra kvarovi i zaostaju.
Ažuriranja su super 🤍👌 detalji o helikopteru, profinjene boje lika ili automobila posebno NLO, autobus i tenk su cool, ali s ažuriranjem su super cool. Bravo momci!!!
Molimo razvojni programer da popravi ovu grešku. Igram misiju, dobivam 300 dijamanata, ali igram i umirem, kliknem dodaj, ali ako je dodavanje gotovo, ne mogu igrati na i ne mogu kliknuti ponovo pokreni početnu stranicu i igraj PLIS FIX FIX THIS BUG
Sranje pre glupo sranje
Zombie Tsunami (좀비 쓰나미) 아케이드 uyz
To je stvarno sjajna igra, vrlo je opuštajuća i samo pomalo izazovna...tako da je moj razlog za samo četiri zvjezdice a jer to zapravo i nije izazovno, previše jednostavno pa molim otežajte. ali što se tiče toga, sviđa mi se igra.
Fgcvvūggvú
Ova igra je tako dobra, ne volim puno reklama bez dijamanata ili novca, potpuno besplatno i igra se uopće ne smrzava. Imam Android telefon, ali ova igra se nije smrznula, usred je puhanja i ne učitava se zauvijek kao druge aplikacije zapravo ova aplikacija se uopće ne učitava sjajno 💖💖💖💖💖💖😗💖👌😍😍🥰
Kakva sjajna igra! Za mene to ispunjava moju glad za nastojanjem i osvajanjem razine. Igrao sam ovo nekoliko puta, ali još uvijek uživam u igri. Sviđa mi se. Lako i zgodno za igranje
Malo kvarova i reklama. Reklame su nepodnošljive, ali je i dalje zabavno samo nije onako kako je bilo
Prije mi je to bila jedna od najdražih igrica iz djetinjstva, a igrajući je sada kada sam već odrasla, ponovno osjećam svoju mladost. Sve u svemu, bila je to sjajna igra koje se nikada neću riješiti na svom popisu igara.
Zombie Tsunami Arcade zpu
Molimo popravite. Ne mogu vidjeti sve svoje prijatelje kako igraju ovu igru koja je povezana s facebookom.
Vrlo je dobra igra i volim događaje: ne razumijem promo kod
Ova igra je predobra
Super, instalirajte tu igricu o zombijima!!!!!!!!!
Dobra igrica ali stalno mi izbacuju reklame
Cool igra će biti bolja bez tih glupih reklama
Odlična je igra, igrao sam ovu igru bog zna koliko dugo i nikad mi nije dosadila, ali samo mislim da sada treba dugo da se stvari otključaju
Pristojan stil igre. Ipak, korisniku je brzo dosadilo.
Nikad nisam bolju igru nisam igrala 🖒🖒🖒
beskonačna trčeći zombi igra s rupama, bombama, vozilima u pokretu i ekstra skupim predmetima na tržištu