Post by gnosininatbuy on Feb 19, 2022 12:29:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Catch Tiles Magic Piano Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Catch Tiles Magic Piano Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atrakinti išteklius ▞▞▞
▞▞▞ Catch Tiles Magic Piano Game 2022 version ▞▞▞
Manau, kad tai gražus žaidimas, bet vibracija yra tokia erzinanti, prašau pasirinkti, ar jį išjungti arba įjungti. ir kita problema yra ta, kad kai pasiekiu 2 kronas, tai pradeda labai atsilikti ir aš nebegaliu pasiekti 3. Kitas dalykas yra tai, kad dainos kainuoja skelbimus. Turiu galvoje, kad turėtume gauti dainas, kai pasieksime aukštesnį lygį arba gausime aukštus balus. jo per daug, aš negaliu toliau žiūrėti skelbimų su lėtais duomenimis, kad gaučiau 1 dainą. pataisyk savo prakeiktą programą
Jo super kietas. bet man tai nepatinka
Buvau aukščiausias rezultatas, bet yra daug reklamos problemų
Man tai patinka, bet yra daug
Smagu žaisti žaidimą, bet įdiegus žaidimą, po 1 valandos, kai spusteliu, jis spusteli. Todėl skiriu 3 žvaigždutes.
Šis žaidimas yra nuostabus, bet jis man pradeda nuobodžiauti dėl skelbimų, kurių nenoriu vėl rodyti
Suteikčiau tau 5 žvaigždutes, bet kai kurių dainų neradau, todėl tiesiog priimk žvaigždę
Šis žaidimas yra geras ir tikrai nuostabus, o juose yra daug dainų, todėl jis yra geras ir nuostabus
Wowwwwwww ši programa yra puiki
Catch Tiles Magic Piano Game Музичке wvax
𝕀𝕥𝕤 𝕜𝕚𝕟𝕕𝕒 𝕒 𝕕𝕚𝕫𝕫𝕪 𝕘𝕒𝕞𝕖 𝕓𝕦𝕥 𝕚 𝕝𝕚𝕜𝕖 𝕚𝕥 𝕤𝕠 𝕞𝕦𝕔𝕙 🤗 🤗
Šis žaidimas yra nuostabus ir man patinka, nes jame taip pat yra varžybų kampelis, o žmonės, kurie apie tai nežino, netrukus sužinos, šis žaidimas, mano nuomone, yra nuostabus
Jis mielas ir šaunus, bet daugeliui skelbimų, todėl skirkite jam 4 žvaigždutes dėl skelbimų
Man patinka šis žaidimas, bet kartais juose pritrūksta skelbimų, kurie erzina, bet skelbimai padėjo man gauti 2200
Dli madulaan
Va čia taip labai šaunu
Tai geras žaidimas, man patinka šis žaidimas
Man patinka šis fortepijonas taip geras ir gražus, ačiū už šį fortepijoną, aš jį myliu 😍
Hole.io আর্কেড wbgy
Man tai labai patinka ir turiu savo mėgstamiausią dainą ❤️💜💖💓💗
Pagauk plytelių magiją...
Man tai patinka, bet negaliu pakeisti savo profilio žaidime.
Tai buvo smagu, iš tikrųjų. Dovanoju šiai penkias žvaigždutes, nes galiu įkelti dainą OMG, nes buvau otaku. Įkėliau visas savo japoniškas dainas ir labai džiaugiuosi
Jaučiasi gerai, bet kitos dainos nėra puikios
Atsisiųsti dainą visada nepavyksta net ir paleidus skelbimus
Šis žaidimas yra geras, bet apgaudinėju kiekvieną kartą, kai esu paskutinėje karūnoje
Catch Tiles Magic Piano Game Glasba xuaa
Aš taip myliu šį žaidimą, bet kodėl jame yra tik trys dainos 😔
Puiku, bet man nepatinka atsisiųsti dainą, o tai, kas man patinka, yra konkuruoti su kitais žmonėmis
Catch Tiles Magic Piano Game Mūzika cmi
Tai tikrai puikus žaidimas, aš jį myliu
Turi daug gražių dainų.
Žaidimas žiauriai geras. Kodėl? Pirma, kai kurios dainos netinkamas laikas, o tai reiškia, kad grodami negalite važiuoti ritmu. Galiausiai, paleidę dainą pateikiate skelbimus, baigiate dainą ir pridedate, norite tyrinėti naujas dainas, pateikiate skelbimus. Ar neužtenka tik žiūrėti skelbimus, kai tyrinėjame naują dainą, o kai praleidžiame plytelę, galite tęsti skelbimus?
Labai gražus žaidimas
Tai buvo gerai, bet negali įkelti muzikos, sakoma ne, kad įkeltumėte muziką, ar galite tai išspręsti, pls
Labai daug geresnis nei kiti žaidimai, geriausias visų laikų žaidimas
Nedaug priedų, kurie man tinka, ir aš manau, kad žmonės, su kuriais kovojate, yra robotai? Nesu tikras, bet tikrai rekomenduoju!
Labai ilgai kraunasi
Žaidžiu užšąla, todėl negaliu pagauti plytelių ir jame nėra karštų ir tikrų dainų 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎 žaidimas
Geras, bet daug skelbimų
Įdomu 😜!!
aš tavęs nekenčiu
Tiek daug skelbimų
Tai gerai, bet jūs turite žiūrėti papildymus, kad gautumėte naujų dainų, todėl Ig8be yra 3 žvaigždutės
Sveiki, man labai patinka šis žaidimas🤗🥰
Man reikia tikrų dainų